HOŘÍCÍ DIVOKÝ ŠPÍZ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ KUŘE / 




INGREDIENCE: 50 g kuřecích prsíček, 50 g vepřové panenky, 50 g hovězí svíčkové, koření dle chuti, 40 g oleje, 30 g čerstvé zeleniny, 20 g cibule, 40 g ostravské klobásy, 40 g žampionů, 0,3 dl červeného vína, 5 g kečupu, 0,4 dl slivovice (na podlévání). POSTUP PŘÍPRAVY: Na špíz střídavě napichujeme na rostlinném oleji opečená kuřecí prsíčka, kousky hovězí svíčkové a vepřové panenky. Maso prokládáme čerstvou paprikou, jemně nakrájenými kolečky cibule a kousky ostravské klobásy. Hotový špíz flambujeme slivovici. Podáváme se zeleninovým salátem a šampiónovou omáčkou.

HOŘÍCÍ DIVOKÝ ŠPÍZ. HOŘÍCÍ DIVOKÝ ŠPÍZ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1333 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz